This has been compromised

Inactive Dead Forum, go away.
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 OBAVEZNO PROCITATI PRAVILA!!!

Go down 
AuthorMessage
LoppyNumber of posts : 16
Registration date : 2008-06-25

OBAVEZNO PROCITATI PRAVILA!!! Empty
PostSubject: OBAVEZNO PROCITATI PRAVILA!!!   OBAVEZNO PROCITATI PRAVILA!!! Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 1:17 pm

[color=red]1) Bez kasnjenja , sve ekipe su duzne da se pojave 10 minuta pred pocetak meca i da se zagreju (zavisi od admina).
Ekipa koja se u zakazanom terminu ne pojavi na serveru automatski gubi 0 - 16

2) Ako u toku mecha nekom igracu pukne net, zablokira racunar...stavlja se pauza odmah, a igrac ili zamena imaju 5 min rok (nije fiksno) da udju na server i dalje se nastvlja normalno. Ako igrac ne ulazi na server, admin koji kontrolise mech skida pauzu i ekipa nastavlja mec sa 4 (ili manje) igraca. Ako se pucanje desava u prve 3 runde takodje ce se mech pauzirati, sacekati igraca i onda nastaviti (nismo hteli da stavljamo da ide restart zbog zloupotrebljvanja jer je ovo ipak online turnir).

3) Kada vase ekipe igraju meceve znacete minimum 1-2 dana ranije pre meca. Odlaganja meceva u prvom krugu nisu moguca tako da su vremena za odigravanja FIXNA!
Kada se zavrsi prvi krug svaka ekipa ima jedan karton za odlaganje do kraja turnira.

4) Ako u toku mecha zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slicno) vec zavrsite mech a posle cete moci da odgledate demo i ako budete sigurni da je bilo neke nepravilnosti da se zalite na forumu. Takodje mozete adminu da prosledite primedbu (say_team: @text). Vredjanje i slicni ispadina SAY: nece se tolerisati.

5) Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije, samo Team Leader sme koristiti Say, za svu komunikaciju sa saigracima koristite say_team ili Team Speak. Nepostovanje dovodi do upozorenja admina i admin ima pravo posle 2 upozorenja da prekine mech a da kaznjena ekipa izgubi mech sa 0-16.

6) Obavezna je igra na 32 bit.

7) Kada dodje vreme vaseg mecha, pre nego udjete na server stavite odmah svoj tag+nick da bi mech sto pre krenuo.

8 ) Dozvoljeno je da igraju samo prijavljeni igraci. Eventualne izmene morate prijaviti bar 1 dan pre mecha, u suprotnom ekipa taj mech gubi!

9) Svaka ekipa ima po jedan karton koji ima sledecu mogucnost:
Ukoliko ekipa zeli da odlozi mech a suprotna ekipa ne zeli da odlozi ili ne moze, ekipa koja je trazila odlaganje moze da ulozi karton koji automatski odgadja mech. Posle ulozenog kartona, ekipa se za eventualna odlaganja ili mora dogovoriti za odlaganje sa protivnickom ekipom ili se skupiti za zakazani termin.

10) Silent Run je dozvoljen!
Back to top Go down
View user profile
 
OBAVEZNO PROCITATI PRAVILA!!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
This has been compromised :: Dead :: LIGA-
Jump to: